Home Izbori Mihajlović: Nikolić da podrži Vučića i pobeda u prvom krugu

Mihajlović: Nikolić da podrži Vučića i pobeda u prvom krugu

122
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: N1/ Tanjug/ Rade Prelić

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da Tomislav Nikolić treba da podrži Aleksandra Vučića kao kandidata SNS za predsednika Srbije. „Vučić je najbolji kandidat za predsednika Srbije kog SNS ima. Samo Vučića može da podrži vladajuća koalicija i samo on može da pobedi u prvom krugu. Interes SNS i svih ostalih stranaka u Vladi je ubedljiva pobeda Vučića i neću pogrešiti ako kažem da je to interes i ogromnog dela građana Srbije, pre svega zbog očuvanja političke stabilnosti“, izjavila je Mihajlović za Srpski telegraf, saopšteno je iz njenog kabineta. S druge strane, okruženje aktuelnog predsednika želi i ima interes da se Tomislav Nikolić ponovo kandiduje, iako i sami znaju da jako teško može da pobedi. Zato bi, zarad stabilnosti i stranke i koalicije i stabilnosti Srbije, najbolje bilo da Nikolić podrži Vučića za predsednika Srbije, izjavila je Mihajlović.

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da Tomislav Nikolić treba da podrži Aleksandra Vučića kao kandidata SNS za predsednika Srbije.

„Vučić je najbolji kandidat za predsednika Srbije kog SNS ima. Samo Vučića može da podrži vladajuća koalicija i samo on može da pobedi u prvom krugu. Interes SNS i svih ostalih stranaka u Vladi je ubedljiva pobeda Vučića i neću pogrešiti ako kažem da je to interes i ogromnog dela građana Srbije, pre svega zbog očuvanja političke stabilnosti“, izjavila je Mihajlović za Srpski telegraf, saopšteno je iz njenog kabineta.

S druge strane, okruženje aktuelnog predsednika želi i ima interes da se Tomislav Nikolić ponovo kandiduje, iako i sami znaju da jako teško može da pobedi. Zato bi, zarad stabilnosti i stranke i koalicije i stabilnosti Srbije, najbolje bilo da Nikolić podrži Vučića za predsednika Srbije, izjavila je Mihajlović.

Tim potezom, smatra Mihajlović, Nikolić bi ugasio i poslednju nadu opozicije koja igra na nejedinstvo u vladajućoj koaliciji.

Govoreći u Vuku Jeremiću, ona je istakla da svako ko ga iole poznaje neće glasati za njega.

„Za Jeremića neće glasati ni njegova bivša stranka, ni nekadašnji najbliži saradnici, čak ni njegov bivši šef Boris Tadić. Nema razloga da bilo ko sprečava Jeremića u kampanji jer mu time samo čini uslugu. Upoznajte Vuka, jer onda sigurno nećete glasati za njega“, dodala je Mihajlović.

Saša Janković je, prema njenim rečima, „po SNS-u mnogo ozbiljniji kandidat od Jeremića“, dok je Vojislav Šešelj „ružna prošlost kroz koju je Srbija prošla i od koje se još nije oporavila i koja se nikad se više neće vratiti“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here