Home Izbori Jankovićevi kopirali radikalski spot

Jankovićevi kopirali radikalski spot

120
0
Janković i Šešelj - Srbija izbori
Foto: novosti.rs

Vrlo slični promotivni spotovi u kojima su lider radikala i bivši ombudsman kao kandidati za predsednika. Janković negira da je u pitanju njegov spot, već su to objavili pojedinci. NA društvenim mrežama pojavio se promotivni spot kojim se podržava kandidat za predsednika Srbije Saša Janković, a koji je skoro isti kao spot kandidata SRS Vojislava Šešelja promovisanog još u januaru. Iza Jankovićeve podrške stoji grupa građana Apel 100+, a u spotu se, uz pesmu Đorđa Balaševića „Živeti slobodno“, ređaju slike poznatih ličnost koje su podržale Jankovićevu kandidaturu, a koje na kraju prelaze u lik bivšeg zaštitnika građana. Ista ideja je i u Šešeljevom spotu, gde se njegove mnogobrojne fotografije slažu jedna pored druge i na kraju sve prelaze u njegov lik, a u pozadini je pesma „Voja Šešelj“.

Vrlo slični promotivni spotovi u kojima su lider radikala i bivši ombudsman kao kandidati za predsednika. Janković negira da je u pitanju njegov spot, već su to objavili pojedinci

NA društvenim mrežama pojavio se promotivni spot kojim se podržava kandidat za predsednika Srbije Saša Janković, a koji je skoro isti kao spot kandidata SRS Vojislava Šešelja promovisanog još u januaru.

Iza Jankovićeve podrške stoji grupa građana Apel 100+, a u spotu se, uz pesmu Đorđa Balaševića „Živeti slobodno“, ređaju slike poznatih ličnost koje su podržale Jankovićevu kandidaturu, a koje na kraju prelaze u lik bivšeg zaštitnika građana. Ista ideja je i u Šešeljevom spotu, gde se njegove mnogobrojne fotografije slažu jedna pored druge i na kraju sve prelaze u njegov lik, a u pozadini je pesma „Voja Šešelj“.

O kopiji koji su uradile Jankovićeve pristalice Šešelj je prilično štur:

– Mi smo spot odavno objavili, a oni izgleda nisu imali svojih ideja, pa su iskoristili naše. Šta sad mi tu da radimo?

Pošto se već digla graja o neoriginalnosti i manjku ideja u Jankovićevoj štabu, on se juče oglasio na društvenim mrežama, negirajući da je to njegov spot.

– Ne plasirajte neistine, kampanja nije počela, spotova pojedinaca je mnogo, zasada nijedan naš – napisao je Janković.

Izvor: www.novosti.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here