Home Izbori Živković: U drugom krugu Janković i kandidat vlasti

Živković: U drugom krugu Janković i kandidat vlasti

123
0
Zoran Živković - Srbija izbori
Foto: N1

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da je izvesno da će u drugom krugu predsedničkih izbora biti predstavnik vladajuće koalicije i kandidat koga podržava Nova stranka, dosadašnji zaštitnik građana Saša Janković. „Mislim da je izvesno da će u drugom krugu takmaci biti kandidat vladajuće koalicije i Janković kao naš kandidat,“ rekao je Živković u Jagodini, gde je prisustvovao formiranju Gradskog odbora Nove stranke. On je kazao da je opozicija raznorodna, da nemaju svi iste ciljeve na ovim izborima, tako da je logično da ima više kandidata.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da je izvesno da će u drugom krugu predsedničkih izbora biti predstavnik vladajuće koalicije i kandidat koga podržava Nova stranka, dosadašnji zaštitnik građana Saša Janković.

„Mislim da je izvesno da će u drugom krugu takmaci biti kandidat vladajuće koalicije i Janković kao naš kandidat,“ rekao je Živković u Jagodini, gde je prisustvovao formiranju Gradskog odbora Nove stranke.

On je kazao da je opozicija raznorodna, da nemaju svi iste ciljeve na ovim izborima, tako da je logično da ima više kandidata.

„I Šešelj se predstavlja kao opozicija mada očigledno to nije… i mnogi drugi koji će se kandidovati nisu opozicija Vučiću, nego su njegovi satrapi koji se sada malo presvlače“, rekao je Živković.

Lider Nove stranke je napomenuo i da su oni, koji bi se mogli nazvati kandidatima opozicije, Janković i Vuk Jeremić.

Živković je istakao da je Srbiji i regionu potrebna normalna politika, istakavši da to podrazumeva da se poštuju pravda, međunarodno i domaće pravo i institucije.

„Ponavljam, sa srpske strane doprinos celom regionu treba da bude to da za početak izaberemo pravog predsednika a mislim da je to Janković“, rekao je bivši premijer Srbije.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here