Home Izbori Vučević: Vučić zaslužuje poverenje da bude kandidat

Vučević: Vučić zaslužuje poverenje da bude kandidat

124
0
SNS logo - Srbija izbori
Foto: B92

O kandidatu SNS za predsednika odlučiće stranka, kaže potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević i dodaje da će lično predložiti njenog lidera Aleksandra Vučića. Vučević je za televiziju Pink rekao da će SNS o predsedničkom kandidatu odlučiti do Sretenja, odnosno sredine naredne sedmice. „Ako Vučić ne bude imao drugačiji predlog, ja vam kažem predložiću ga za predsedničkog kandidata jer se ova kampanja svodi na priču o njemu i da kažem figurativno o njegovoj glavi“, rekao je Vučević.

Beograd — O kandidatu SNS za predsednika odlučiće stranka, kaže potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević i dodaje da će lično predložiti njenog lidera Aleksandra Vučića.

Vučević je za televiziju Pink rekao da će SNS o predsedničkom kandidatu odlučiti do Sretenja, odnosno sredine naredne sedmice.

„Ako Vučić ne bude imao drugačiji predlog, ja vam kažem predložiću ga za predsedničkog kandidata jer se ova kampanja svodi na priču o njemu i da kažem figurativno o njegovoj glavi“, rekao je Vučević.

Kako je naveo, Vučić zaslužuje da dobije poverenje stranke da bude kandidat SNS za predsednika.

„Ako on (Vučić) ima drugačiji stav, mislim da je sasvim normalno da podržimo taj predlog“, kaže Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here