Home Izbori Jovanov: Narod neće zaboraviti Jeremićev debakl

Jovanov: Narod neće zaboraviti Jeremićev debakl

165
0
Srpska napredna stranka - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov izjavio je da narod neće zaboraviti da je Vuk Jeremić doživeo debakl na svakom mestu.

On je dodao da narod neće zaboraviti ni to da su Jeremić i dosovska vlast u javnom sektoru zaposlili više od 250.000 svojih članova.

“Narod neće zaboraviti da su upravo on i njegova dosovska vlast za samo četiri godine, od 2008. do 2012. godine, u javnom sektoru zaposlili više od 250 hiljada svojih članova, i uzalud se Vuk Jeremić trudi da to lažima sakrije“, poručio je Jovanov u saopstenju.

„Čestitam Vuku Jeremiću. Nakon brojnih pokušaja, uspeo je večeras da ubedi, ne uobičajenih 50, već čak 65 ljudi da sluša njegove laži i gleda njegove frustracije uživo“, rekao je Jovanov, saopštio je SNS.

Jovanov je rekao i da se nakon svih debakala koje je doživeo, Jeremić odlučio da mu večerašnja tribina bude poslednja, „valjda dok narod zaboravi da je imao fijasko na svakom mestu gde se pojavio“.

Prema njegovim rečima, Jeremić se džabe nada , jer narod neće zaboraviti njegov fijasko, kao što ne zaboravlja da je on „samo jedan dosovski prevarant, koji je trošio na sebe milione evra narodnih para i brinuo samo o tome u koju će fotelju da se smesti“.

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremic posetio je Loznicu, gde je u sali lokalnog parlamenta razgovarao sa građanima i založio se protiv partijskog zapošljavanja.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here