Home Saopštenja Orlić: Novi klub je šarada

Orlić: Novi klub je šarada

154
0
Srpska napredna stranka - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić ocenio je da je formiranje novog poslaničkog kluba, koji vodi Sanda Rašković Ivić, samo jedna „velika šarada“.

Kako je rekao, motiv je finansijski profit.

Orlić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da poslanike u novom poslaničkom klubu ne okuplja nikakva ideologija jer su potpuno politički različiti, već da njihovi članovi podržavaju kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije i da im je jedini motiv za to „novac koji Jeremić nemilice troši“.

„Novac koji Vuk Tadićev Jeremić troši nemilice, pričajući o nekakvoj vladavini prava, a vodeći besomučno finansiranu medijsku kampanju za svoju predsedničku kandidaturu i pre nego što su izbori raspisani. Troši doslovce milione, nepoznatog porekla“, kazao je Orlić.

On je ocenio i da članovi novog poslaničkog kluba žele da formiraju nekakvu političku većinu okupljenu oko DOS-a, koja bi bila „lutka na koncu stranih mentora i stranih obaveštajnih službi“.

U Skupštini je predstavljen novi poslanički klub „Za spas Srbije – Nova Srbija“, koji čine Sanda Rašković Ivić, Đorđe Vukadinović, Dijana Vukomanović i dva poslanika Nove Srbije Miroslav Markićević i Goran Pekarski.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here