Home Izbori Vuksanović: Bizarni natpis, a nisam kandidat

Vuksanović: Bizarni natpis, a nisam kandidat

75
0
Slobodan Vuksanović - Srbija izbori
Foto: B92

Bivši ministar Slobodan Vuksanović odbacio je tvrdnje da je „izgladneli beskućnik“ i rekao da „kad god su dolazili izbori, pojavljivali su se slični napisi“.

Vuksanović je za B92, povodom napisa u jednom beogradskom dnevnom listu da je postao beskućnik, demantovao da živi na ulici, bez posla i sredstava.

„Kao što vidite, nisam izgladneo, nisam neobrijan, ne ličim na nekoga ko spava u tankoj jakni sa rancem po parkovima, ne znam ni kako bih mogao da preživim na -10 da tako provodim noći. A nisam ni promrzao“, rekao je on.

On je naglasio da mu iskustvo govori da „kada god su dolazili izbori, pojavljivali su se slični napisi“, ali, kako je naveo, interesantno je da se sada pajavljuju kada nije kandidat ni za jednu državnu funkciju.

„Moje lično iskustvo, moje maleno skromno iskustvo, jer ja sam jedan skromni, običan ministar i svojevremeno opozicioni lider, govori da, kada god su dolazili izbori, i kad god je trebalo da se i ja kandidujem kao i drugi za neku državnu funkciju – pojavljivali su se slični napisi. Međutim, interesantno je da se ovog puta pojavljuje jedan bizarni, lako dokazivi napis, a da ja pritom nisam kandidat ni za jednu državnu funkciju“, istakao je Vuksanović.

Bivši ministar je ranije za TV Prva rekao da neće tužiti medije koji su objavili vest o njemu. Opširnije o tome – OVDE.

Vuksanović je bio ministar prosvete i sporta u vladi Vojislava Koštunice, bio je član Demokratske stranke do 2000. godine, zatim kratko Narodne demokratske stranke, da bi od 2004. do kraja političke karijere bio član DSS.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here