Home Izbori NSP kandiduje Parovića za predsednika Srbije

NSP kandiduje Parovića za predsednika Srbije

87
0
Politika - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Narodni slobodarski pokret saopštio je da kreće u kampanju za predsedničke izbore i da će će njihov kandidat za predsednika Srbije biti lider Miroslav Parović.

„Srbija u još jedne izbore ulazi tragično podeljena i dok vlast prikazuje Švajcarsku, neodgovorna opozicija prikazuje i priziva Siriju ili Ukrajinu u Srbiji. Iako se ne zna ni ko će uopšte biti kandidati na izborima, više je nego jasno da će kampanja biti svedena na matricu ‘UA ili URA Vučić'“ rečeno je u saopštenju.

Kako navode bivši i aktuelni ministri, lažni zaštitnici građana i jedni te isti ljudi teško da mogu biti deo rešenja i dodaju da je Parović istrajan, promišljen i odgovoran i da to sve skupa preporučuje za najviše državne funkcije.

Pokret dodaje i da će u narednih deset dana obaviti razgovore „sa svim našim političkim partnerima poput Pokreta Zavetnici, Belocrkvanske slobodne inicijative, Vladana Glišića i drugih istaknutih pojedinaca i političkih organizacija“ kako bi zajedno definisali političku platformu i model izlaska na predsedničke, ali i izbore na drugim nivoima ukoliko budu raspisani.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here