Home Izbori Dačić: Sa Vučićem o zajedničkom kandidatu kada se vrati iz Davosa

Dačić: Sa Vučićem o zajedničkom kandidatu kada se vrati iz Davosa

74
0
ivica daccich 7
Foto: Darko Ćirkov

Ministar inostranih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da će kada se premijer i lider SNS Aleksandar Vučić vrati iz Davosa razgovarati s njim o zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije

Ministar inostranih poslova i predsednik Socijalističke pratije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će kada se premijer i lider SNS Aleksandar Vučić vrati iz Davosa razgovarati s njim o zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije.

„Čekam da se premijer vrati i da razgovaramo hoćemo li imati zajedničkog predsedničkog kandidata, a ako hoćemo, idemo na dobitnu kombinaciju. Znači pobeda u prvom krugu“, rekao je Dačić za televiziju Pink.

On je kazao da socijalisti žele zajedničkog kandidat sa SNS jer taj kandidat može da pobedi i dodao da sva istraživanja govore da je Vučić taj kandidat koji može da pobedi u prvom krugu.

„Misli da je opasno da se na predsedničkim izborima iskušava sudbina da li će neko u drugom krugu pobediti ili neće. Mi nemamo ništa lično protiv bilo koga, ali ovo je sudbina o svima nama iz vladajuće koalicije“, rekao je Dačić.

On je naveo i da ukoliko se ne postigne dogovor o zajedničkom kandidatu, onda će se on kadidovati za tu funkciju.

Izvor: www.novosti.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here