Home Izbori Mihajlovićeva: Protivnika kandidature Vučića ima i u SNS

Mihajlovićeva: Protivnika kandidature Vučića ima i u SNS

73
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: B92/Tanjug

Beograd — Protivnika kandidature lidera SNS Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ima i u opoziciji, među tajkunima, ali i među članovima SNS.

To je izjavila potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Ona je za subotnje izdanje „Politike“ kazala da je zbog tog stava napadaju i nabeđuju da želi da na mestu premijera zameni Vučića i dodala da će se, tek ukoliko se Vučić kandiduje i pobedi na izborima, doneti odluka ko će biti premijer.

„Nema dileme da će premijer, ukoliko ga budemo birali biti iz najjače stranke u Vladi, a to je SNS. Što se tiče iskustva nekih ranijih vlada, u poređenju sa njima, jedino mogu da kažem da svako ko poredi vladu Aleksandra Vučića i vladu Borisa Tadića ima problem sa memorijom“, rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da su najbolji pokazatelj za tu tvrdnju postignuti rezultati na planu ekonomije, nezaposlenosti, izgradnje infrastrukture.

Ona je ocenila i da je cilj napada na njen stav da Vučić treba da bude kandidat koalicije na predsedničkim izborima, gubljenje vremena na to ko će biti premijer, umesto da se razgovara o kandidatu SNS, da li će taj kandidat biti i kandidat vladajuće koalicije i kako motivisati građane da glasaju za njega.

Upitana ko bi trebalo da bude premijer, ona je rekla da Vučić treba da bude kandidat SNS za predsednika:

„Samo Vučić može da ostvari ubedljivu pobedu, čak i u prvom izbornom krugu“, kaže ona.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here