Home Izbori Miloš Vučević (SNS) odgovorio Jeremiću

Miloš Vučević (SNS) odgovorio Jeremiću

70
0
Miloš Vučević - Srbija izbori
Foto: novosti

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić u pravu kada kaže da su on i premijer Aleksandar Vučić dva različita sveta u političkom i vrednosnom smislu, ističući da Vučić za razliku od Jeremića gradi, zapošljava, unapređuje i promoviše Srbiju.

U saopštenju za javnost, Vučević je naveo da je najveća sreća za građane Srbije to što njih dvojica nemaju apsolutno nikakvih dodirnih tačaka, „sem možda adrese u istoj zemlji“. ;

Kako je ocenio, Jeremiću je Srbija slovo u ličnoj karti, gde se njegov patriotizam i završava, dok je „Vučiću Srbija sve“.

On je kazao i da bivši šef diplomatije ne zna koliko se gladovalo u Srbiji, niti ga je to zanimalo dok je „po belom svetu jurio fotelje, brendirao svoje ime od para iz državne kase, od miliona narodnih para koje su trošene na njegovu ličnu karijeru, umesto za renoviranje bolnica, škola, za lečenje bolesne dece…“

„I sada Vam je zafalilo i para i funkcija, pa ste morali da se vratite u Srbiju, za Vas rezervnu domovinu, kao samozvani veliki patriota“, ocenio je Vučević.

„Drago mi je što ćete bar videti Srbiju u ovoj kampanji, pa možda progledate dalje od promotivnih zastavica sa sopstvenim likom. I (ombudsman Saša) Janković, i Vi i mnogi drugi promoteri sopstvenog lika i dela, navodnog“, dodao je potpredsednik vladajućih naprednjaka.

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je u intervjuu za najnoviji nedeljnik NIN da su on i Vučić politički i vrednosno dva potpuno različita sveta i da svojom kandidaturom želi da stane na put ubrzanoj personalizaciji vlasti i države.

Izvor: www.novosti.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here