Home Izbori „Obijene prostorije DJB, hteli da ukradu potpise građana“

„Obijene prostorije DJB, hteli da ukradu potpise građana“

75
0
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović je ocenio da je obijanje prostorija tog pokreta beogradskoj opštini Vračar „pokušaj zastrašivanja“.

Pokret „Dosta je bilo“ (DJB) saopštio je da je njegovo sedište u beogradskoj opštini Vračar obijeno i da su odneti kompjuter, dva monitora i dva štampača. Obijene prostorije u Ulici Maksima Gorkog 20 zatekli su aktivisti tog odbora i pozvali policiju koja je obavila uviđaj.

Radulović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da se „očigledno radi o pokušaju da se uzmu prikupljeni potpisi građana za osnivanje stranke Dosta je bilo“.

„Prošle sedmice su nam obili prostorije u Rumi, pre toga u Brankovoj ulici, u Kruševcu. Očigledni su pokušaji zastrašivanja. Dobili smo niz pretnji i na sajtovima ĐB i na društvenim mrežama“, rekao je Radulović.

On je naveo da potpisi građani nisu ni bili u kompjuteru i na štampaču koje su provalnici odneli.

„Ništa nas neće sprečiti da prikupimo potpise i završimo formiranje stranke do kraja meseca“, kazao je lider pokreta Dosta je bilo.

Radulović je ocenio da će doći do velikih promena na političkoj sceni, navodeći da je rejting premijera Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke pao na 30 odsto, a rejting DJB dostigao 15 odsto.

„Vučić ima velike probleme u samoj stranci i to je razlog zbog čega još nije poznato da li će biti parlamentarnih izbora i ko će biti predsednički kandidat SNS-a. Naš cilj na izborima nije da pošaljemo poruku već da pobedimo“, kazao je Radulović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here