Home Izbori SNS: Jeremić najgori ministar najgore Vlade

SNS: Jeremić najgori ministar najgore Vlade

84
0
Srpska napredna stranka - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da je kandidat za predsednika Vuk Jeremić bio najgori ministar u najgoroj Vladi Srbije.

Osim toga, on je naveo i da Jeremić kao deo vlasti „nije stajao po strani“, već „vrlo aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije“.

Jeremić je ranije na skupu u Šapcu ocenio da Srbija ide u „pogrešnom i opasnom pravcu“ i rekao da kao političar neće „stajati po strani“ i „dozvoliti njeno propadanje“.

U saopštenju, koje potpisuje Jovanov, navodi se i da se, „dok se Jeremić po belom svetu laktao da sebi obezbedi neku bogato plaćenu funkciju“, u Srbiji vredno i mukotrpno radilo da bi se zemlje izvukla, iz kako je naveo, „blata i mulja u koji ju je gurnula kriminalna vlast Vuka Jeremića, Dušana Petrovića i Borisa Tadića“.

„Srbija je daleko odmakla od vremena kada je kum Vuka Jeremića na lepe oči i na ‘majke mi’ uzimao od državne ‘Agrobanke’ 10 miliona evra, kada je banka bila uništena, radnici otišli na ulicu, a Jeremić u Ameriku da pije šampanjac i troši milione gradjana Srbije“, navodi se u saopštenju.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here