Home Izbori Vuk Jeremić u nedelju objavljuje kandidaturu

Vuk Jeremić u nedelju objavljuje kandidaturu

82
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: B92, Tanjug

Uz Jeremića i Miroslav Aleksić, Dušan Petrović, Dijana Vukomanović, Đorđe Vukadinović, Janko Veselinović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić…

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić trebalo bi da objavi u nedelju da će se kandidovati na predsedničkim izborima u Srbiji, saznaje Danas.

On će to verovatno saopštiti na skupu u nedelju u beogradskom „Mikseru“, što pojedini izvori Danasa tumače kao početak njegove kampanje za predstojeće predsedničke izbore. U Centru za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, čiji je Jeremić predsednik, nisu želeli za naš list ni da potvrde ni da demantuju tu informaciju.

Kako Danas nezvanično saznaje iz izvora bliskih Jeremićevom timu, Vuk Jeremić će se tokom vikenda susresti sa građanima Beograda, a planira da u naredne dve sedmice poseti gradove širom Srbije i prva „stanica“ na tom putu biće Šabac.

„Jeremić će razgovarati sa građanima o njihovim problemima i biće spreman da čuje njihove sugestije“, kažu našu izvori, koji nisu želeli da komentarišu da li postoji mogućnost da on tokom obilaska Srbije objavi kandidaturu za predsednika.

Podsetimo, Jeremić je prošlog meseca odgovarajući na pitanje TV N1 kada bi mogao da donese odluku o kandidaturi naveo: „Kad budem sagledao mogućnosti da ponudim rešenja za probleme građana“.

Izvor: www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here