Home Izbori SDS: Tadić nije obećao podršku Jeremiću, niti nekom drugom

SDS: Tadić nije obećao podršku Jeremiću, niti nekom drugom

70
0
Boris Tadich Predsednik Srbije - intervju 1
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — SDS saopštila je da predsednik te partije Boris Tadić nije obećao podršku kandidaturi nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića.

Kako se navodi on nije obećao podršku ni drugim kandidatima za predsednika Srbije.

U saopštenju se navodi da se SDS zalagao za zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima i da će, ako „građanski blok“ bude imao više kandidata, SDS odluku o nastupima na predstojećim izborima doneti na stranačkim organima.

„Ukoliko ne uspemo u tome i ako naš politički blok bude imao više kandidata, što bi bila velika greška i korist režimu Aleksandra Vučića, odluku o nastupu SDS-a na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima donećemo na organima stranke“, navodi se u saopštenju.

Beogradska štampa piše danas da bi Jeremić u nedelju trebalo da najavi da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije.

Dnevni list Danas objavio je da će Jeremića podržati Boris Tadić, Sanda Rašković Ivić, moguće i Saša Radulović i Boško Obradović, kao i Miroslav Aleksić, Dušan Petrović, Dijana Vukomanović, Đorđe Vukadinović, Janko Veselinović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here