Home Izbori Janković se zahvalio demokratama: To je obećanje Srbiji

Janković se zahvalio demokratama: To je obećanje Srbiji

96
0
Saša Janković - Srbija izbori
Foto: N1

Saša Janković, koji je najavio svoju kandidaturu za predsednika Srbije, zahvalio se danas na podršci koju mu je pružila Demokratska stranka i tako se, kako je ocenio, odazvala apelu građana da predsednik Republike bude nestranački zaštitnik vrednosti, institucija, poretka i ljudskog dostojanstva, a ne partijskog ili ličnog interesa.

Janković je u saopštenju objavljenom na njegovom tviter nalogu istakao da je to mnogo više nego podrška njegovoj budućoj kandidaturi.

„To je zajedničko obećanje Srbiji, koje ne sme da se izneveri da će u njoj pravila da važe i za vlast i za opoziciju, da Ustav i zakoni nisu samo slova na papiru, da će se vrednovati rad i rezultati, a ne članske karte i obećanja, da će svako da radi svoj posao i za to odgovara, da će državni organi biti u službi građana i zakona, a ne obrnuto“, napisao je on.

Zahvalio je i Novoj stranci i Mađarskom pokretu, kao i svim drugim političkim i nepolitičkim organizacijama i pojedincima, koji su podržali ili će podržati njegovu buduću kandidaturu, „kao i onima koji neće, ali veruju u uređenu, uspešnu i pristojnu Srbiju bez straha“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here