Home Izbori „Janković ponizio instituciju ombudsmana“

„Janković ponizio instituciju ombudsmana“

84
0
Politika - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković izjavila je da je Saša Janković ponizio i degradirao instituciju ombudsmana kao niko nikada u celom svetu.

„Povodom izveštačenog zahvaljivanja lažnog zaštitnika građana Saše Jankovića Demokratskoj i Novoj stranci, svojim pomagačima u proračunatom i svesnom kršenju zakona i ustava Republke Srbije, mesecima i godinama unazad, poručujem da je on istinski naslednik programa delovanja i politike Zorana Živkovića, Bojana Pajtića i Dragana Šutanovca“, rekla je Popović Ivković Tanjugu.

Ona je dodala da, kao što su oni „razorili i opljačkali Srbiju, uništili institucije, i osiromašili građane, tako je i on, lažni zaštitnik građana i politikant sa platom od 3.000 evra, ponizio i degradirao instituciju ombudsmana kao niko nikada u celom svetu“.

Janković se ranije, preko Tvitera, zahvalio Demokratskoj stranci i Novoj stranci na podršci, kako je rekao, tome da predsednik Srbije bude nestranački zastitnik vrednosti, institucija, poretka… To je, kako je napisao, mnogo više nego podrška njegovoj budućoj kandidaturi.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here