Home Izbori Nikolić: Vučić kandidat? Iznenadio bih se

Nikolić: Vučić kandidat? Iznenadio bih se

104
0
toma-1-strana
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da bi se iznenadio ako bi se premijer i lider SNS Aleksandar Vučić kandidovao na predsedničkim izborima.

Na pitanje novinara u zgradi Predsedništva Srbije da li bio iznenađen da se Vučić kandiduje na predsedničkim izborima, Nikolić je kratko odgovorio: „Bih“. Dodao je i da ne bi bio kandidat ako ne dobije podršku SNS, kao i da „nikada ne bi bio protivkandidat Vučiću“.

Nikolić je dodao da su se on i Vučič dogovorili o svemu i da svako treba da radi svoj posao, a da ulazak u kampanju tri ili četri meseca pre izbora njima ništa neće doneti.

„Čovek koji je za četiri godine podigao Srbiju ne verujem da bi lako odstupio od posla premijera u kojem može za naredne četiri godine imati još uspeha. Vladu treba voditi sa tom energijom“, rekao je NIkolić.

Ranije danas objavljena je izjava funkcionerke SNS Zorane Mihajlović, koja je rekla da „glasa za to da se Vučić kandiduje“, jer bi drugim kandidatima iz SNS bilo potrebno „mnogo truda i energije“ da pobede na izborima.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here