Home Izbori Preletačević Nikoliću: Suza mi krenula, ti si taj

Preletačević Nikoliću: Suza mi krenula, ti si taj

128
0
Ljubiša Preletačević Beli - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Lider mladenovačkog pokreta “Sarmu probo nisi“ Ljubiša Preletačević beli ističe da je govor predsednika Nikolića „govor pravog predsednika“.

“Svaka čast na ovom govoru, suza mi krenula! Ovo je govor pravog predsednika, ti si taj“, napisao je Preletačević na Tviteru i okačio govor predsednika Nikolića.

Nikolić je ranije tokom dana, na godišnjoj konferenciji za novinare, izjavio da će do Božića obavestiti javnost da li će se kandidovati za novi mandat.

Osim toga, naveo je da je za vreme njegovog mandata preokrenuta slika o Srbiji i da veruje da kao predsednik države u odnosu na Srbiju nije napravio nijednu grešku.

„Ne vidim razlog da se ne kandidujem, ne poznajem čoveka koji bi bolje radio ovaj posao i bolje sarađivao sa vladom koju vodi Vučić – inače odosmo u haos. U ovoj Srbiji nikad nije donelo dobro kada sa Andrićevog venca polete strele ka vladi. Zato mislim da ne može da dođe do većih promena do isteka mandata ove vlade. Nisam neskroman, ali je Srbiji potreban ovakav predsednik. Nisam ni skroman. Da sam skromniji, okrenuo bih se potrebama, porodici“, poručio je on na godišnjoj konferenciji za štampu.

Nikolić navodi da bi „zaista voleo da se kandiduje, ali sve zavisi od Aleksandra“

„Ja zaista želim da se ponovo kandidujem, a da li ću – videćemo. Znam da sam potreban Srbiji i ona meni“, kazao je Nikolić.

Kako kaže, lider radikala Vojislav Šešelj ga nikada nije pobedio, „može samo da galami“ i poručio mu je da na sledećim izborima neće ni biti drugog kruga.

Na koji način je prokomentarisao izjavu ombudsmana Aleksandra Jankovića da će se kandidovati na predsedničkim izborima možete pročitati – OVDE, a pismo Agencije za sprečavanje korupcije o mogućim koruptivnim radnjama u Fondaciji Dragice Nikolić vidi kao pokušaj organizovanog napada na njega, ali i kao pokušaj da se oslabi premijer.

„Pre više od mesec dana dobio sam pismo od Agencije za sprečavanje korupcije uvredljivo. Na osnovu anonimnog pisma naveli su da imaju indicija da je poslovanje Fondacije Dragice Nikolić skopčano sa koruptivnim radnjama i da donatori mogu da imaju privilegije u Srbiji“, objasnio je on na godišnjoj konferenciji za štampu.

Predsednik Nikolić istakao je da je Fondacija odgovorila time što je dostavila spisak donatora Agenciji sa oznakom da ne može da bude dostupan javnosti.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here