Home Izbori DSS: Kandidat za predsednika Srbije je Aleksandar Popović

DSS: Kandidat za predsednika Srbije je Aleksandar Popović

107
0
DSS logo - Srbija izbori
Foto: B92

Predsedništvo DSS odlučilo je da Aleksandar Popović bude kandidat te partije za predsednika Srbije, na predstojećim izborima.

To je saopštio je vršilac dužnosti predsednika stranke Miloš Jovanović.

On je, na vanrednoj konferencij za štampu, rekao da je stranka iskreno ubeđena da je Popović najbolji kandidat za predsednika jedne normalne, pristojne i uspešne Srbije kakvu DSS želi da gradi.

„Reč je o čoveku koji ima sve potrebne kvalitete, čak i vsise od toga. On je doktor nauka, sa pravim doktoratom, redovni profesor državnog beogradskog univerzteta“, rekao je.

U Srbiji se, napomenuo je, odomaćila ideja da zemlju mogu voditi ljudi sumnjivih uputnih dipoma i obrazovanja. Rezultati takvih su, najblaže rečeno, sumnjivi kao i diplome.

Popović je čovek od velikog praktičnog iskustva kako u realnoj ekonomiji, tako i vođenju državnih poslova, pošto je u dva navrata bio ministar u vladi Srbije, naveo je Jovanović.

Predsednik Stručnog saveta i kandidat za predsednika Popović je kazao da će se na predseničkim izborima, koji dolaze, kandidatovati sa politikom DSS koja je jasna i čiji je predstavnik.

Naglasio je da predsednik mora biti neprikosnoveni arbitar, koji neće iskazivati svoje političke simpatije i antipatije prema bilo kojoj stranci.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here