Home Izbori Jovanov: Izjava Šutanovca je posledica nervoze

Jovanov: Izjava Šutanovca je posledica nervoze

111
0
SNS logo - Srbija izbori
Foto: B92

Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov ocenio je da je izjava lidera DS Dragana Šutanovca o predsedničkim izborima posledica nervoze i trvenja u delu opozicije.

Jovanov je u saopštenju naveo i da će se na predsednički izborima videti koga će građani poslati u političku istoriju.

Šutanovac je prethodno pozvao građane koji danas lošije žive nego 2012. da se udruže s demokratama i na predstojećim izborima zajedno pošalju u političku istoriji predsedničkog kandidata SNS-a.

On je rekao i da je, bez obzira na tekstove u novinama koji se plasiraju ovih dana od onih koji su zainteresovani da uruše DS, „najveći protivnik SNS“ i istakao da DS neće biti koalicioni partner sa SNS.om.

„Izjava Šutanovca da neće u koaliciju sa SNS-om je isto kao kada bih ja rekao da neću da igram fudbal za Real iz Madrida“, naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, lepo je što je Šutanovac rekao šta neće, „a neka odgovori na pitanje ko ga je uopšte zvao“.

Jovanov je naveo i da je SNS „najžešći borac protiv lopova koji su ojadili ovu državu, dok su sebe obogatili“ i da je „samim tim, istinita tvrdnja Šutanovca da je njegova, DS, naš najveći protivnik“.

„Budući da se izbori približavaju, a pobednika je sve više, razumljiva mi je nervoza i međusobno trvenje na delu političke scene koja sama sebe naziva elitom“, rekao je Jovanov.

On je dodao i da ta samozvana „elita“ nije u stanju građanima da ponudi ništa, osim histerične mržnje prema premijeru Aleksandru Vučiću i SNS-u.

„Koliko će narod podržati tu njihovu ‘politiku’ videćemo uskoro, a videćemo i koga će narod da pošalje u političku istoriju“, zaključio je Jovanov.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here