Home Izbori Martinović: Jeremića se niko ne plaši

Martinović: Jeremića se niko ne plaši

129
0
Aleksandar Martinović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Vuka Jeremića se niko u Srbiji ne plaši, pogotovo ga se ne plaši SNS, izjavio je šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

On je naveo da je Jeremić “kontradiktoran sam sa sobom”.

“Da li će Jeremić biti predsednički kandidat ili ne to je njegova stvar. Njega se niko u Srbiji ne plaši, pogotovo ga se ne plaši SNS”, rekao je Martinović novinarima u Skupštini Srbije.

Neka se Jeremić, kaže, kandiduje sto puta za predsednika Srbije i neka dobije podršku “svih mogućih i nemogućih opozicionih stranaka, zaštitnika građana i povrenika, ali pre svega treba da odgovori na jedno jednostavno pitanje.

“Kako je moguće da neko ko je vojnik, na odsluženju vojnog roka, doduše bio je razmaženi vojnik pa je vojsku služio u kabinetu predsednika Republike Borisa Tadića, prvi dobije informaciju da su ubijena dvojica vojnikau Topčideru pre nego što je tu informaciju dobio načelnik Generalštaba Branko Krga”, upitao je Martinović.

Gde to na svetu ima da vojnik obaveštava generala da se desilo ubistvo dvojice vojnika, dodao je on.

Martinović kaže da je Jeremić je za SNS čovek koji je bio ministar spoljnih poslova i koji je taj posao radio veoma loše, te čovek koji je kao ministar samo za dnevnice potrošio 60.000 evra.

“Jeremić kaže da se ne seća šta je bilo pre 12 godina, a kaže da hoće da bude predsednik Republike”, navodi poslanik SNS.

“Kaže da se ne seća baš najbolje tog slučaja, kao da je to bilo pre 12O godina. Čovek se ne seća šta je bilo pre 12 godina, a kaže da hoće da bude predsednik Republike. Nešto mi tu baš nije sasvim jasno”, kaže Martinović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here