Home Izbori Vulin: Jeremić od svega pravi cirkus

Vulin: Jeremić od svega pravi cirkus

116
0
Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: N1/ Tanjug/ Dragan Kujundžić

Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da Vuk Jeremić, koji je poziv u policiju ocenio kao pokušaj zastrašivanja nakon dolaska u Srbiju, od svega „pravi cirkus“ i da je sve što je do sada radio bilo u svrhu lične promocije.

„Mislim da bi morao da pokaže više pijeteta prema porodicama gradista i nije suštinsko pitanje zašto se ovo sad dešava već zašto se do sada nije dešavalo, zašto je bilo potrebno da prođe ovoliko godina da se neko ozbiljno zainteresuje i angažuje da saznamo istinu šta se desilo s dvojicom mladih ljudi koji su ubijeni u prostorijama gde su morali da budu zaštićeni“, rekao je Vulin.

Jeremić se danas duže od dva sata zadržao u sedištu SBPOK-a. Rekao je da je izjava trajala samo petnaestak minuta i da nije mogao da doprinese istrazi onim što zna.

Takođe, zaštitnik građana Saša Janković je izrazio zabrinutost zbog, kako navodi, politizacije predistražnog postupka o smrti dvojice gardista i izmeštanja tog postupka van institucija.

S druge strane, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da nema pritiska na Vuka Jeremića.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here