Home Izbori Radulović: Neka Vučić nagađa ko će biti kandidat opozicije

Radulović: Neka Vučić nagađa ko će biti kandidat opozicije

189
0
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: N1

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je da samo ujedinjena opozicija može promeniti vlast u Srbiji i da su parcijalna rešenja osudjena na neuspeh.

Radulović je u intervjuu za Blic rekao da ne želi da govori o kandidatu opozicije za predstojeće predsedničke izbore, jer opoziciji odgovara da vladajuća većina i premijer Aleksandar Vučić ne znaju ko će biti kandidovan i kakvu će opciju imati protiv sebe.

„Njih nekoliko kaže da će biti kandidat za predsednika, a na Vučiću je da nagadja ko će se zaista kandidovati. Ukoliko znaju rano koji su potezi opozicije, onda kreće besmisleno blaćenje, što se već dogadja. To nam ne treba“, naveo je Radulović.

On nije hteo da kaže koga bi podržao kao zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije – Sašu Jankovića ili Vuka Jeremića, jer kako je rekao dok se neko zvanično ne kandiduje, predstavnici opozicije neće se izjašnjavati o tome.

„Vrednosno su mi najbliži Miroslava Milenović i Dušan Teodorović, ali ovde nije pitanje ličnih simpatija, nego ko može da pobedi na izborima“, kazao je lider opozicionog pokreta Dosta je bilo.

Upitan da li ostaje pri odluci da se kadiduje za gradonačelnika Beograda, Radulović je naveo da je princip isti kao i po pitanju presedničkih izbora i da ne treba otkrivati kandidata pre vremena.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here