Home Izbori Dodik: Nikolić zaslužuje još jedan mandat

Dodik: Nikolić zaslužuje još jedan mandat

135
0
Milorad Dodik - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Banjaluka — Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Srbije veoma koristan i dobar saradnik Srpske.

Banjaluka — Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Srbije veoma koristan i dobar saradnik Srpske.

Osim toga, Dodik je izjavio i da je njihov odnos prema Dejtonskom sporazumu „najbolja mera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske“, prenosi RTRS pozivajući se na banjalučke medije.

On je, govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji kazao da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić „čovek koji zaslužuje još jedan mandat“.

„Bez želje da se uplićem u unutrašnja pitanja Srbije, mislim da je Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije zaslužio da nastavi i dalje“, rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima, Nikolić je dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za RS, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima.

Predsednik Srpske je dodao i da je RS „zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspešnije Srbije“.

„Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi pribavimo pravo da komentarišemo tamošnja zbivanja. Ja kao predsednik RS to komentarišem sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske“, zaključio je Dodik.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here