Home Izbori PS: Iz DJB da se zapitaju da li je moralno slediti Radulovića

PS: Iz DJB da se zapitaju da li je moralno slediti Radulovića

146
0
Pokret socijalista - Srbija izbori
Foto: Blic/ Wikipedia

BEOGRAD – Pokret socijalista pozvao je odbornike i poslanike Pokreta Dosta je bilo koji su ranije danas potpisali obavezu da će u budućem radu poštovati određene principe, da se zapitaju da li je moralno da slede lidera DJB Sašu Radulovića, koji, kako navode iz PS, uporno pokušava da se prikaže kao zaštitnik vladavine zakona u Srbiji, „a ni sam sa sobom nije raskrstio da li je prestupnik sklon politici ili političar sklon prestupima“.

Iz PS poručuju odbornicima i poslanicima DJB da pre potpisivanja bilo kakvih dokumenata pitaju svog lidera Sašu Radulovića, „nekrunisanog kralja stečaja, da li je moralno da kao stečajni upravnik angažuje firmu svoje supruge da obavlja finansijsko-knjigovodstve poslove“.

Takođe, kako navode iz PS, odbornici i poslanici DJB treba da se zapitaju i da li je moralno da Radulović „svojim predlogom Zakona o stečaju predvidi gašenje Agencije za licenciranje stečajnih upravnika i na taj način licenciranje i kontrolu stečajnih upravnika izuzme od države i preda u ruke privatnoj Komori stečajnih upravnika koju bi on vodio“.

„Upozoravamo odbornike i poslanike pokreta Dosta je bilo da se obraz gubi samo jednom. Saša Radulović je to odavnu učinio, ali za vas ima nade da ga sačuvate ako prestanete da slepo sledite manipulatora poput Saše Radulovića“, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here