Home Izbori Kostreš: Razgovor sa SNS ako prihvate stavove LSV

Kostreš: Razgovor sa SNS ako prihvate stavove LSV

94
0
LSV - Srbija izbori
Foto: N1/Logo

BEOGRAD – Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš izjavio je da bi ta stranka prihvatile razgovore sa SNS o ulasku u Vladu, ako bi se složili oko političkih stavova koje zastupa LSV.

„Mi razgovor sa SNS ne bismo odbili, ali imamo svoje političke stavove koje ne menjamo i ako bismo se oko toga složili, može. Nama je politika najvažnija, a da li ćemo biti opozicija ili pozicija, to nam je svejedno“, rekao je Kostreš za Blic.

„Da li bismo mi SNS-u bili prihvatljivi i da li bi oni bili spremni da razgovaraju o našim dobro poznatim stavovima i programu, takode je pitanje, ali ne treba praviti racun bez krčmara“, kazao je Kostreš.

Na konstataciju da je odsustvo lidera LSV Nenada Čanka sa sastanaka opozicionih stranaka u prethodnom periodu bilo je upadljivo, Kostreš kaže da „ako sumnjate u regularnost izbora, onda na njih i ne izađete“ i da „cirkus koji se dešavao u RIK-u ne razume“.

Kostreš je naveo da je „Bojan Pajtić, ako je hteo da pomogne prijateljima u nevolji“, mogao da pozove da se glasa za „Borisa Tadića i Čedomira Jovanovića, čiji cenzus je takođe mogao da bude doveden u pitanje, a ne za DS S i Dveri“.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here