Home Izbori Radulović podneo prijavu: Aktivisti SNS na biračkim mestima

Radulović podneo prijavu: Aktivisti SNS na biračkim mestima

67
0

Pokret „Dosta je bilo“ saopštio je da je predsednik pokreta Saša Radulović podneo prijavu najbližoj policijskoj stanici, jer su aktivisti Srpske napredne stranke bili u blizini izbornog mesta na Novom Beogradu na kome se ponavljaju izbori i pozivali građane da glasaju za njihovu listu.

Radulović je na svom Tviter nalogu navodio da je video grupu aktivista koje imaju spiskove i koji teraju ljude da glasaju za listu SNS-a, kao i da „zvone ljudima na vrata“.

„U grupama od dvoje ili troje, sa spiskovima glasača, Vučićevi aktivisti su zvonili na vrata građana vršeći na njih nedozvoljeni pritisak i zastrašivali ih, a nigde u blizini nije bilo policije da ih u tome spreči. Grupa sa kojom je (Radulović) razgovarao pokušala je da ga razuveri rečenicom da oni ‘tako tu gluvare’ i da i nemaju potrebu da ‘nekoga teraju na izbore jer imaju više od 48 odsto glasova'“, navodi se u saopštenju DJB-a.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović danas je na svom Tviter nalogu napisao da je skandalozno da Saša Radulović uznemirava građane na Novom Beogradu, „zaustavlja ih na ulici i pita za koga će da glasaju“.

„Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći će se već“, naveo je Stefanović na svom nalogu.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here