Home Izbori Pajtić: Početak kraja Aleksandra Vučića

Pajtić: Početak kraja Aleksandra Vučića

87
0

Ponovo nam rezutate izbora nije saopštio RIK već Aleksandar Vućić, kazao je predsednik DS-a Bojan Pajtić obraćajući se novinarima u sedištu DSS-a.

„Postoji samo volja jednog čoveka koji je danas poražen i poraženi su strateški ciljevi zbog kojih je raspisao izbore. Strateški cilj je da poveća vlast i da uništi Demokrastku stranku. Pored DS-a koja je preživela dobio je još dve liste u parlamentu. Ovo je pobeda građana Srbije koji žele slobodu i pravdu. Zahvaljujem se svima onima koji su glasali protiv diktature Aleksandra Vučića“, kazao je Pajtić.

Pajtić je naglasio da se opozicione partije ne slažu oko mnogih pitanja, ali da se nikad neće sporiti oko jednog, zaštite prava glasača i pravne države. „I oko toga će postojati solidarnost dok god bude postojao DS. Nastavićemo da se borimo za taj princip. Večeras je početak kraja Aleksndra Vučića“, kazao je Pajtić.

On je najavio da će DS tražiti formiranje parlametarnog anketnog odbora koji bi ispitao krađu glasova na ovim izborima. Kako je kazao, opozicija je oštećena za 200 do 300 hiljada glasova i oko toga se slažu sve četiri opozicione stranke.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here