Home Izbori Vranje: “Građani i građanke” pobedili u Tesovištu

Vranje: “Građani i građanke” pobedili u Tesovištu

181
0
Glasačke kutije  - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

U Gradsku izbornu komisiju stigli su glasački listići sa biračkog mesta 99 u Tesovištu gde je, od 143 upisana birača, glasalo 65.

U Gradsku izbornu komisiju stigli su glasački listići sa biračkog mesta 99 u Tesovištu gde je, od 143 upisana birača, glasalo 65.

Rezultati su za mnoge iznenađenje jer je najveći broj glasova osvojila lista “Građani i građanke Srbije” kojima je poverenje poklonio 21 birač. Glas manje dobio je SDS, a treći je SNS koji ima 17 glasova.

Koalicija “Za naše Vranje – Zelena stranka” dobila je 5 glasova, a Demokratska stranka 2 glasa.

Zanimljivo je da nijedan glas nisu dobili SPS i Jedinstvena Srbija.

Ubedljiva pobeda SNS-a za republičke izbore u Vrtogošu

Na biračkom mestu 65 u Gornjem Vrtogošu, od upisanih 679 birača, na ponovljenom glasanju za republičke izbore danas je glasalo njih 366.

SNS je odneo ubedljivu pobedu sa 269 glasova, za koaliciju Dveri – DSS glasalo je 46, za SPS 20 i Srpsku radikalnu stranku 14 birača.

Izborna lista “Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka” osvojila je 5 glasova, SDS-LDP-LSV 4 glasa, a po jedan glas imaju Levica Srbije, lista Muamera Zukorlić i Ruska stranka.

Na ovom biračkom mestu bilo je 5 nevažećih listića.

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je ranije da je SNS pobedio na 2 od 3 izborna mesta na kojima se izbori ponavljaju u Vranju.

Izvor: www.juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here