Home Izbori Stefanović: Stečajni lopov uznemirava; DJB: SNS-ovci zvone

Stefanović: Stečajni lopov uznemirava; DJB: SNS-ovci zvone

72
0
Nebojša Stefanović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović naveo je na Tviteru da je lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović „uznemiravao građane na Novom Beogradu“.

Beograd — Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović naveo je na Tviteru da je lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović „uznemiravao građane na Novom Beogradu“.

Ministar policije je napisao da je Radulović „zaustavljao lude na ulici i pitao ih za koga će da glasaju“, uz ocenu da je to skandalozno ponašanje.

Stefanović je napisao i: „Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći se se već“.

Pokret DJB je u saopštenju prosleđenom medijima iste optužbe uputio na račun aktivista SNS, za koje tvrdi da su danas u Bloku 29 na Novom Beogradu, gde su na biračkom mestu 22 ponovljeni izbori za republički parlament, uznemiravali građane, zvonili im na vrata i pozivali da glasaju za koaliciju oko naprednjaka.

DJB navodi da je Radulović to prijavio najbližoj stanici policije.

„U grupama od dvoje ili troje, sa spiskovima glasača, Vučićevi aktivisti su zvonili na vrata građana vršeći na njih nedozvoljeni pritisak i zastrašivali ih, a nigde u blizini nije bilo policije da ih u tome spreči. Grupa sa kojom je (Radulović) razgovarao pokušala je da ga razuveri rečenicom da oni ‘tako tu gluvare’ i da i nemaju potrebu da ‘nekoga teraju na izbore jer imaju više od 48 odsto glasova'“, navodi se u saopštenju DJB-a.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here