Home Izbori PS: Laž ne može izbrisati Brankovića sa biračkog spiska

PS: Laž ne može izbrisati Brankovića sa biračkog spiska

99
0
PS - Srbija izbori
Foto: www.nspm.rs

BEOGRAD – Sretan Branković se nalazi na biračkom spisku i nikakva laž ga sa tog spiska ne može izbrisati, kao ni ostale Srbe sa Kosova i Metohije, saopštio je večeras Pokret socijalista.

Povodom ranijih tvrdnji DSS da Branković, prema podacima koje je sam izneo u javnosti, nije imao pravo glasa i da nije upisan u birački spisak, PS je upitao „koliko laži je spremna da izrekne Demokratska stranka Srbije u očajničkoj borbi za izborni cenzus“?

„Sramno je da oni koji ne mogu glasovima građana da pređu cenzus, to pokušavaju da učine lažima. Još sramnija je njihova spremnost da zarad ličnog interesa oblate jednog uglednog domaćina sa Kosova i Metohije, Sretana Brankovića“, kaže se u saopštenju.

PS kaže da je DSS spremna da „izbriše Brankovića i sa biračkog spiska u kom se nalazi, kao što je spremna da se odrekne svih Srba sa Kosova i Metohije zarad sopstvenih fotelja i privilegija“.

„Ne može DSS da prihvati da Srbi sa Kosova i Metohije glasaju za one koji brinu o njima, a ne za one koji su ih godinama koristili za svoja politička potkusurivanja“, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here