Home Izbori Mihajlović: DS preti nasiljem

Mihajlović: DS preti nasiljem

80
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Potpredsednia SNS Zorana Mihajlović smatra da DS „najavljuje da će organizovati nemire“ i da je to način da Bojan Pajtić „opravda lični neuspeh“.

Kako je navela, to nije ništa drugo nego nastavak politike prizivanja „ukrajinskog scenarija“.

„Pajtić, koji preti nasiljem na ulicama pokušava da opravda svoj lični nesupeh i neuspeh svoje stranke na izborima na kojima je jedva preskočio cenzus, iako je iz sveg glasa najavljivao dvocifreni učinak. Time pokazuje i na šta je sve spreman samo da bi sačuvao vlast“, navodi ona.

Potpredsednica SNS ističe i da u demokratskim državama građani odlučuju na izborima, a ne na ulicama.

„Srbiji je dosta demonstracija i nasilja. Pustite institucije da rade svoj posao i sprovedu volju građana. Srbija se neće vratiti u svađalačku retoriku sa bilo kakvim sastavom parlamenta, jer Srbija ide napred“, kaze Mihajlović.

Ona dodaje i da Pajtić ovakvim najavama pokazuje da ne može da prežali što posle 16 godina nije više na vlasti u Vojvodini.

„Pajtić očigledno ne može da prihvati činjenicu da je lista ‘Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje’ osvojila apsolutnu pobedu u Vojvodini i da je naša lista osvojila apsolutnu pobedu na parlamentarnim izborima“, dodaje Zorana Mihajlović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here