Home Izbori SNS ne odustaje od Vračara, tamo može i sa SPS

SNS ne odustaje od Vračara, tamo može i sa SPS

70
0
Izbori 2016 - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da SNS vodi razgovore sa drugim strankama oko formiranja vlasti na Vračaru.

Kako kaže, „oni mogu mnogo više da urade za tu gradsku opštinu od demokrata“.

Gradski menadžer ne isključuje mogućnost koalicije na Vračaru sa SPS-om ukoliko prihvate njihov program i dodaje da koaliciju sigurno neće praviti sa pokretom Dosta je bilo i DS-om.

„Na lokalu su mogući razgovori. Za nas je važno da sa strankama i odbornicima razgovaramo o razvoju Vračara. SNS vodi Beograd i Republiku i mi imamo ozbiljne projekte za Vračar“, rekao je Vesić gostujući na Pinku.

On je dodao da je SNS u toj gradskoj opštini odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju izbori za parlament – lista Aleksandra Vučića pobedila je na 62 od 63 biračka mesta.

Što se tiče lokalne liste, Vesić napominje da je SNS osvojila najviše odborničkih mesta u SO Vračar i da su dobili 4.500 glasova više u odnosu na izbore 2012. godine.

Gradski menadžetr kaže da su u podslednje dve godine imali opstrukciju opštine za sve važne projekte na Vračaru koje je grad pokrenuo i da je važno da SNS bude na vlasti u toj gradskoj opštini kako bi se pokrenuli brojni planirani projekti.

Demokrate sa koalicionim partnerima osvojile su na Vračaru 17 mandata, SNS 16, Dosta je bilo 7 mandata, SPS 3 mandata, DSS 2 mandata.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here