Home Izbori Srpska lista: DSS i Dveri na KiM doživeli fijasko

Srpska lista: DSS i Dveri na KiM doživeli fijasko

73
0
DSS, Dveri - Srbijaizbori
Foto: N1/Tanjug/Srđan Ilić

PRIŠTINA – Sanda Rašković Ivić doživela je na izborima na Kosovu i Metohiji fijasko, jer su ovdašnji Srbi shvatili koliko je besmislena i po njih opasna politika koju su DS S i Dveri kandidovali, saopštila je danas Srpska lista.

U saopstenju Srpska lista navodi da je, „u slepom besu zbog fijaska, Raškovic Ivić počela da priča besmislice, sa očiglednom namerom da po nečijem nalogu destabilizuje Srbiju“.

Izbori na Kosovu i Metohiji odvijali su se pod budnim okom OEBS-a i regularnost izbornog postupka u pokrajini je neupitna, a svaki pokušaj da se on dovede u sumnju jeste štetočinski i nepatriotski udarac na stabilnost Srbije, kaže se u saopštenju.

„Nedostojanstven način na koji Sanda Rašković Ivić i njen koalicioni partner reaguju na sopstveni izborni podbačaj, najbolje objašnjava zašto građani nisi želeli da toj listi poklone poverenje“, navodi se u saopstenju.

Srbi na Kosovu i Metohiji su, upravo prepoznajući opasne namere Sande Rašković Ivić i njoj sličnih, ubedljivom većinom podržali odgovornu i državotvornu politiku Aleksandra Vučića i vlade koju on predvodi, stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here