Home Izbori Srpska lista: DSS i Dveri na KiM doživeli fijasko

Srpska lista: DSS i Dveri na KiM doživeli fijasko

110
0
Kosovo - Srbija izbori
Foto: B92,

Priština — Sanda Rašković Ivić doživela je na izborima na KiM fijasko, saopštila je danas Srpska lista.

Kako se navodi u sapštenju Srpske liste, ovdašnji Srbi su shvatili koliko je besmislena i po njih opasna politika koju su DSS i Dveri kandidovali.

U saopstenju Srpska lista navodi da je, „u slepom besu zbog fijaska, Raškovic Ivić počela da priča besmislice, sa očiglednom namerom da po nečijem nalogu destabilizuje Srbiju“.

Ona je, navodi se, ovim još jednom dokazala da je na čelu „grupe besramnih lažova i profitera“, u šta smo se već uverili kada je njena „politička klika“ na slobodu pustila stotine albanskih zločinaca, kada je opravdavala zločinačku akciju „Oluja“, u Zvečanu, kako se navodi u saopštenju, poručivala da Kosovo i Metohija nije deo Srbije i kada je događaje u Srebrenici opisala kao „genocidni zločin“.

Izbori na Kosovu i Metohiji odvijali su se pod budnim okom OEBS-a i regularnost izbornog postupka u pokrajini je neupitna, a svaki pokušaj da se on dovede u sumnju jeste štetočinski i nepatriotski udarac na stabilnost Srbije, kaže se u saopštenju.

„Nedostojanstven način na koji Sanda Rašković Ivić i njen koalicioni partner reaguju na sopstveni izborni podbačaj, najbolje objašnjava zašto građani nisi želeli da toj listi poklone poverenje“, navodi se u saopstenju.

Srbi na Kosovu i Metohiji su, upravo prepoznajući opasne namere Sande Rašković Ivić i njoj sličnih, ubedljivom većinom podržali odgovornu i državotvornu politiku Aleksandra Vučića i vlade koju on predvodi, stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here