Home Izbori PS: Opozicija se udružila zbog poslaničkih mandata

PS: Opozicija se udružila zbog poslaničkih mandata

76
0
Pokret socijalista - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Pokret socijalista ocenio je da je sada jasno da lidere opozicije nije udružila želja da pomognu građanima Srbije.

Njih je udružio, kako kažu, pokušaj da pronađu način kako da se dokopaju poslaničkog imuniteta i zaštite od odgovornosti za sve ono što su učinili u prošlosti.

„Pokretu socijalista je u potpunosti jasno šta se između opozicionih lidera događalo tokom izborne noći. Potpuno šokirani podrškom građana listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje, opozicioni lideri su zaboravili sve gadosti, a ustvari istine, koje su jedni o drugima izgovarali tokom kampanje i naprasno se izmirili kako bi se vršeći pritisak na RIK domogli cenzusa“, poručili su u saopštenju iz PS.

Tako su se, kako se navodi u saopštenju, „u strasnim zagrljaju našli nekrunisani kralj stečaja Saša Radulović, Bojan Pajtić, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Sanda Rašković Ivić, Boško Obradović…“.

Kako dodaju iz PS, posebno je zanimljiva nervoza „nekrunisanog kralja stečaja Saše Radulovića, koji poslednja dva dana gomilom lažnih optužbi pokušava da prikrije strah od sve izvesnijeg sudskog epiloga po osnovu tužbi radnika firmi u kojim je bio stečajni upravnik“.

„Koliko god Radulović lažima pokušavao da oblati svoje političke protivnike, mora biti svestan da ga ništa neće spasiti od odgovornosti za sve kriminalne radnje kojim je naneo štetu hiljadama radnika. Pravda jeste spora, ali je dostižna u to će se uveriti i radnici, ali i Saša Radulović“, dodaje se u saopštenju.

Izvor; www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here