Home Izbori Parović: NATO u Srbiji kreira haos i „makedonsko proleće“

Parović: NATO u Srbiji kreira haos i „makedonsko proleće“

80
0
Treća Srbija - Srbija izbori
Foto: Tanjug

Predsednik stranke Treća Srbija Miroslav Parović i jedan od lidera koalicije Narodni savez saopštio je danas da je već duže vreme upozoravo „kako NATO kreira haos u Srbiji pokušavajući da sprovede ‘makedonsko proleće'“.

BEOGRAD – Predsednik stranke Treća Srbija Miroslav Parović i jedan od lidera koalicije Narodni savez saopštio je danas da je već duže vreme upozoravo „kako NATO kreira haos u Srbiji pokušavajući da sprovede ‘makedonsko proleće““.

Prema njegovim rečima, izborni proces je bio idealna prilika da se napravi dodatna podela naroda na matrici „ua ili ura Vučić“, što se kroz krizu proglašenja rezultata i čini.

„Novi DOS’, koji je kreiran u izbornoj noći i to na poziv američkog ambasadora, već ima jasan zadatak da ospori celokupne izbore i time stvori preduslove za nasilno preuzimanje institucija. Način na koji su u gluvo doba noći upali u RIK sa ultimativnim zahtevom da se prizna ono što oni smatraju rezultatima izbora, jasno pokazuje da će im metode biti ‘petooktobarske'“, naveo je Parović.

To naravno, ocenio je on, nije ni čudno imajući u vidu da „novi DOS“ čine prekaljeni „petooktobarci“, pojačani za Dveri.

„Medijska i finansijska logistika koju ova grupa ima takođe jasno pokazuje NATO potpis. Sve manje se u javnosti može čuti glas razuma, a umesto razuma se servira niz spinovanih informacija, od kojih je svakako najsmešnija da je posleponoćni upad u RIK u stvari zaštita Ustava i Kosova u Srbiji, a što tvrde iz DŠ i Dveri“, kaže lider Treće Srbije.

Koliko je to smešno i licemerno, naveo je Parović, govori i to što je u RIK upao i Čedomir Jovanović, „koji je, ispada, posle razgovora sa američkim ambasadorom“ odjednom postao ustavobranitelj, iako je do juče bio za nezavisno Kosovo.

„Bilo kako bilo, kriza se očigledno sve više otrže kontroli i zadatak svih nas koji se borimo za građanski mir mora biti da aktivno utičemo na stabilizaciju prilika u zemlji“, smatra Parović.

Izvor: www.tanjug.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here