Home Izbori JEDINSTVENA SRBIJA SAMOSTALNO U 19 OPŠTINA PREŠLA CENZUS

JEDINSTVENA SRBIJA SAMOSTALNO U 19 OPŠTINA PREŠLA CENZUS

73
0
Jedinstvena Srbija - Srbija izbori
Foto: http://www.infocentrala.rs

„Jedinstvena Srbija ima podršku oko 7 posto građana Srbije, kada se saberu svi rezultati republičkih, pokrajinskih i lokalnih izbora „ , izjavio je, na konferenciji za novinare, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma. Marković je čestitao Srpskoj naprednoj stranci pobedu i istakao da je koalicija SPS – Jedinstvena Srbija čvrsta i stabilna i da će sve odluke zajednički donositi. Jedinstvena Srbija je samostalno u 19 lokalnih samouprava prešla cenzus.

„Jedinstvena Srbija je samostalno ostvarila u 19 gradova i opština sledeće rezultate : Gadžin Han 23,24%, Bački Petrovac 18,51%, Vrnjačka Banja 15,84%, Aleksinac 13,45%, Bogatić 10.65%, Rekovac 10,7%, Vladimirci 10%, Vranje 9,24%, Niška Banja 10,53%, Merošina 9,85%, Žagubica 9,56%, Kula 8,93%, Leskovac 8,18%, Bela Crkva 7,10%, Bela Palanka 7%, Batočina 7%, Knić 6,19%, Svrljig 5,6% i Veliko Gradište 5,16% “ ,saopštio je Marković i zahvalio se građanima Srbije na podršci, a posebno, kako je rekao Jagodincima, koji su po četvrti put dali mandat koaliciji Jedinstvena Srbija – SPS.

U Jagodini, lista Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – SPS dobila je 54,02% glasova, a druga je SNS sa 26,41%.

“ Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija je čvrsta i stabilna i sve odluke donosićemo zajednički i jedinstveno. Čestitam Srpskoj naprednoj stranci na pobedi. Srpska napredna stranka ima 131 poslanika i ne treba im niko za formiranje nove Vlade Srbije, ali ako nas pozovu mi ćemo pomoći u onim oblastima u kojima smo imali rezultate. Siguran sam da ćemo poverenje koje je dobila naša lista da ispoštujemo. Za Jedinstvenu Srbiju i našu koaliciju, glavna putanja je da građani žive bolje i da dolaze investitori “ zaključio je Marković.

Izvor: http://www.infocentrala.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here