Home Beograd Izbori u BG: Još nije gotovo

Izbori u BG: Još nije gotovo

134
0
Glasanje - Srbija izbori
Foto: B92, Tanjug

Beograd — Pored pokrajinskih, broje se konačno i glasovi na lokalnim izborima, a posebno su zanimljivi oni u beogradskim opštinama.

Beograd — Pored pokrajinskih, broje se konačno i glasovi na lokalnim izborima, a posebno su zanimljivi oni u beogradskim opštinama.

Od 17 beogradskih opština, naprednjaci u tri nisu osvojili većinu. Sada tek slede koalicioni pregovori.

Na Vračaru i u Starom gradu demokrate, u Novom Beogradu Aleksandar Šapić. Dve centralne gradske opštine biće u centru pažnje naprednjaka.

„Čestitam na pitanju, to su jedine dve opštine na kojima nismo uspeli da pobedimo. Veoma sam razočaran. Sledeći put ne smemo da dozvolimo da se to dogodi. Borićemo se za svaki glas na Vračaru i Starom gradu“, poručio je Vučić.

Sem Vračara i Starog grada, u DS se nadaju većini i na Savskom vencu, ali misle da tu nije kraj

„Siguran je da neće u još nekoliko biti na vlasit, u pitanju je njhova kadrovska politika i nisu u mogućnosti da daju sve što je građanima potrebno za normalan život“, kaže Balša Božović iz DS.

Bojan Pajtić očekuje da će na Vračaru biti u u koaliciju sa pokretom „Dosta je bilo“ . Taj pokret ima dva uslova.

„Prvi uslov je da imamo punu transparentnost, a drugi da nigde ne budemo u koaliciji sa SNS“, kaže Aleksandar Stevanović iz pokreta DJB.

Iz DS tvrde da još nisu počeli razgovore, jer tvrde da su postojale neregularnosti u Mladenovu, Surčinu, Grockoj i Zemunu.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here