Home Izbori DS: I Vučić uvideo da su izbori pokradeni

DS: I Vučić uvideo da su izbori pokradeni

104
0
DS - Srbija izbori
Foto: RTV

BEOGRAD – Drago nam je što je i Aleksandar Vučić uvideo ono što je Demokratska stranka saopštila na prvoj konferenciji za medije po zatvaranju biračkih mesta: da su izbori pokradeni, saopštila je danas ta stranka.

Umesto što sastavlja stranački pravni tim i glumi iznenađenost, premijer treba da preuzme odgovornost za propuste institucija države kojom sam vlada i uhapsi odgovorne, ili sam sebe, naglasila je DS.

DS pita šta je radio Nebojša Stefanović i njegova policija, kojom je zastrašivao građane pre izbora?

Ta stranka takođe pita šta je radio član Glavnog odbora SNS, a ujedno predsednik Republičke izborne komisije u ostavci Dejan Đurđević?

Da li je ovo ta evropska Srbija koju su građanima nudili tokom predizborne kampanje, pita DS.

Sada je jasno da se njihov predizborni slogan mora dopuniti i da prava verzija glasi „Ujedinjeni možemo sve – da pokrademo“. To je jedina istina i to treba da priznaju narodu Srbije, ocenila je DS.

SNS: DS o nepravilnostima, a nisu uložili nijedan prigovor

Srpska napredna stranka ukazala je večeras da funkcioneri Demokratske stranke svakodnevno govore o nepravilnostima na izborima, a da pritom nijedan prigovor nisu podneli RIK-u.

SNS poručuje „lažnim demokratama da samo oni ne pominju reč ‘krađa'“, jer građani Vojvodine sa nestrpljenjem čekaju izveštaje nadležnih državnih organa kako bi videli gde je sve Bojan Pajtić „pokrao, sa svojim najbližim saradnicima, narodne pare“.

Naprednjaci u saopštenju navode da demokrate nemaju šta da ponude građanima i da bi trebalo da se „prošetaju do Heterlenda i vide rezultat svoje vladavine na delu, i biće im jasno zašto su ih građani Vojvodine kaznili i zauvek oterali i od pokrajinske kase“.

Izvor: RTV

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here