Home Izbori Tadić i Jovanović: Nikako koalicija sa SNS

Tadić i Jovanović: Nikako koalicija sa SNS

85
0

BEOGRAD – Lideri LDP-a i SDS-a Čedomir Jovanović i Boris Tadić čestitali su večeras lideru SNS-a Aleksandru Vučiću na pobedi na izborima, uvereni su da ulaze u parlament, a poručuju da neće u koaliciju sa SNS.

Oni su, u obraćanju novinarima u izbornom štabu koalicije LDP-LSV-SDS rekli da prema njihovim preliminarnim rezultatima prelaze cenzus.

„Naši rezultati govore da smo u grupi stranaka koje su između pet i šest odsto, ali rezultati variraju od trenutka do trenutka“, rekao je Tadić i dodao da se nada da će rezultati iz Vojvodine, ali i Beograda podići izborni rezultat te stranke.

„Biće potrebno sačekati konačne rezultate, biće mnogo primedbi na izborni proces i pokazujem uzdržanost, ne prema našim rezultatima,već prema rezultatima SNS-a“, rekao je Tadić.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović zahvalio je građanima što su glasali i „izvinio za veliku sramotu što se se tiče prebrojavanja glasova“.

„Ne znam nijednu zemlju da četiri sata po zatvaranju biračkih mesta ne može da saopšti izborne rezultate, a poslednje što želim je da se ovi izbori završe na isti način kao 1996. godine“, rekao je Jovanović.

On je čestitao lideru SNS-a Aleksandru Vučiću na sjajnom izbornom rezultatu, kao i svim strankama koje su prošle censuz.

„Na zalost,ne mogu da vam kažem procente, čekamo rezultate sa Kosova, tamo je po svim informacijama glasalo 50.000 građana i to će uticati na stranačke rezultate, ali ne može da promeni činjenicu da su sve stranke iz naše koalicije parlamentarne stranke“, rekao je Jovanović.

Izvor: Tanjug http://www.tanjug.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here