Home Izbori Šešelj: Nisam zadovoljan rezultatima

Šešelj: Nisam zadovoljan rezultatima

71
0

BEOGRAD – Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je večeras da nije zadovoljan izbornim rezultatima, da je očekivao više, ali da je za njegovu stranku u ovom trenutku najvažnije da je povratila status parlamentarne stranke.

On je na konferenciji za novinare u izbornom štabu SRS rekao da su njihovi rezultati kasnili zbog pojava u pojedinim opštinskim odborima, gde su stranke koje nisu prešle cenzus tražile više uzastopnih prebrojavanja glasova.

„Moram priznati da nismo zadovoljni, očekivali smo više, ali narod je tako presudio, mi ne možemo da se ljutimo na svoj narod, koji je procenio da vredimo ovoliko, a naša borba se nastavlja i ubeđeni smo da ćemo građanima Srbije koji su nam ukazali poverenje ispuniti očekivanja i želje“, rekao je Šešelj.

Dodao je da je situaciji u Srbiji teška i da se „za dve godine mogu očekivati vanredni parlamentarni izbori“.

„Sledeće godine su predsednički, tako da, kako stvari stoje, izbora nam neće nedostajati“, rekao je Šešelj.

Istakao je da je SRS sigurno prošla u Vojvodini, i da u pokrajini ima bolji rezultat, ali da u ovom trenutku ne može izneti tačne rezultate.

„Trudićemo se da skuppština bude ozbiljnija nego u ovom mandatu, podići ćemo nivo skupštinskih rasprava“, rekao je Šešelj.

Izvor: Tanjug http://www.tanjug.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here