Home Izbori Čubrilović: Važno da izbori prođu u fer ambijentu

Čubrilović: Važno da izbori prođu u fer ambijentu

73
0
Glasačka kutija i listić - Srbija izbori
Foto: B92

Glasačko mesto u konzulatu Srbije u Banjaluci obišao je danas predsednik Narodne skupštine RS (NSRS), Nedeljko Čubrilović koji je rekao da je važno da Srbija i ovaj put ispuni svoj demokratski kapacitet, da izbori prođu u fer ambijentu.


BANJALUKA – Glasačko mesto u konzulatu Srbije u Banjaluci obišao je danas predsednik Narodne skupštine RS (NSRS), Nedeljko Čubrilović koji je rekao da je važno da Srbija i ovaj put ispuni svoj demokratski kapacitet, da izbori prođu u fer ambijentu.

„Važno je za RS i celi region da Srbija ima stabilnu vladu i vlast. Ne treba zaboraviti da je Srbija jedan od najznačajnijih faktora stabilnosti u regionu i za nas u RS to najvažnija država na Balkanu, ne samo zato što je u specijalnim vezama sa RS nego po svom kapacitetu to Srbija zaista jeste“, rekao je predsednik NPRS.

On je dodao da se nada da će sa novim rukovodstvom Narodne skupštine Srbije imati dobru saradnju koja će i dalje da bude u usponu.

„Ovi izbori će pokazati punu demokratičnost Republike Srbije i nadam se da će Srbija ostati u dobri odnosima kako sa Bosnom i Hercegovinom tako i sa celim regionom i pokazati ostalima kako teku ti demokratski odnosi“, naglasio je Čubrilović.

Izvor: www.tanjug.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here