Home Izbori Dačić: Političari se snađu, narod nagrabusi

Dačić: Političari se snađu, narod nagrabusi

94
0
avucic3-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je sa predizbornog mitinga u Užicu da „više ne zna šta da priča u predizbornoj kampanji i šta da laže, kad narod sve zna“.

„Socijalisti nisu bili za raspisivanje vanrednih izbora, ali kad su već raspisani, red je da učestvujemo i pobedimo. Mi smo 26 godina u kontinuitetu na političkoj sceni Srbije, domaći smo proizvod, rok upotrebe nam je neograničen i ne možemo da se pokvarimo“, rekao je Dačić.

Lider socijalista pozvao je Užičane da izadju na izbore 24. aprila, jer je, kako je rekao, to jedini dan kada svaki glas vredi isto.

„Glasajte za sebe. Političari se uvek snađu, a narod će da nagrabusi. Zato je važno da glasate. U suprotnom, nemojte posle da kukate“, poručio je Dačić i naglasio da se SPS zalaže da Srbija, kao u vreme Josipa Broza Tita, bude zemlja socijalne pravde, jednakih i ravnopravnih ljudi.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković je obećao Užičanima dobijanje univerziteta, dovođenje investitora iz Italije koji će uposliti 1.000 radnika, trajno rešavanje problema sa vodom za piće kroz donacije iz Evropske unije i izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Zlatiborkog okruga u Rusiju i Grčku.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here