Home Izbori Gojković:Vreme je da se stvari u Vojvodini menjaju

Gojković:Vreme je da se stvari u Vojvodini menjaju

226
0
Maja Gojković - Srbija izbori
Foto: B92, Tanjug arhiva

Čoka — Članica Predsedništva SNS Maja Gojković razgovarala je s građanima Čoke i Sente i poručila da je u Vojvodini mnogo problema i da je vreme da se stvari menjaju.

Čoka — Članica Predsedništva SNS Maja Gojković razgovarala je s građanima Čoke i Sente i poručila da je u Vojvodini mnogo problema i da je vreme da se stvari menjaju.

Gojkovićeva je dodala da Vojvodina zaslužuje odgovorne ljude koji će raditi u interesu naroda.

„Razgovarala sam sa građanima ovde o problemima koje imaju i zaključak je da je za vreme 16 godina vladavine Bojan Pajtić pokazao kako ne treba da se radi i kako najrazvijeniji deo Srbije, nekada žitnica Evrope i lokomotiva razvoja Srbije izgleda nakon 16 godina neodgovorne politike“, rekla je Gojković.

Ona je poručila da je došlo vreme da se stvari menjaju i da Vojvodina zaslužuje mnogo bolje, da zaslužuje odgovorne ljude, koji će da rade u interesu građana, a ne u partijskom i ličnom interesu, kako je Pajtić, ocenila je, radio 16 godina.

Funkcionerka SNS je naglasila da simboli Vojvodine ne smeju da budu Heterlend i otimanje novca od dece sa smetnjama u razvoju ili Kamenica 2, koja nikada nije počela sa radom, a ne zna se gde je novac završio.

„Sve to govori da su otimali novac od građana i ta crta mora da se podvuče 24. aprila. Da bi to bilo ostvareno moramo svi da izađemo na izbore – bilo da su Srbi, Slovaci, Rumuni, Mađari, Hrvati… Muka je jedna i u Vojvodini se živi loše“, rekla je Gojković.

Ona je ocenila i da je Pajtić politikom i ponašanjem jednako vređao i srpski narod i nacionalne manjine u Vojvodini i poručila građanima da zajedno i ujedinjeni mogu da pobede 24. aprila i promene stvari u Vojvodini, kako bi u njoj ponovo postojale tolerancija i razumevanje i kako bi Vojvodina bila lokomotiva razvoja zemlje.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here