Home Izbori Tadić: Ne plašite se, glasajte da smenimo vlast

Tadić: Ne plašite se, glasajte da smenimo vlast

84
0

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je u Despotovcu da na predstojećim izborima građani odlučuju o smeru kojim će se Srbija kretati u budućnosti, istakavši da politika aktuelne vlasti vodi u „ekonomski slom“, saopštila je stranka.

„Imate izbor između politike ove vlade koja nas vodi u slom, uz samo prividno uspešne rezultate, i politike koju predlaže naša lista broj sedam, ‘Savez za bolju Srbiju’, koja generiše i stvara rešenja održiva u decenijama koje dolaze“, kazao je bivši predsednik Srbije u razgovoru s građanima Despotovca.

On je dodao da je sadašnjoj vlasti trebalo 20 godina da shvati zašto je politika evropskih integracija važna za Srbiju, izrazivši zabrinutost da će im isto toliko godina biti potrebno da shvate zašto je njena ekonomska politika loša.

„Oni pokušavaju pogrešnim sredstvima da vode politiku koju su preuzeli od nas, a ustvari pokazuju nesposobnost da politiku evropskih integracija ispune konkretnim sadržajima“, rekao je Tadić.

Lider SDS-a pozvao je građane Srbije da se ne plaše i da izađu na izbore i glasaju za izbornu listu „Savez za bolju Srbiju – LDP-LSV-SDS“.

„Izađite na izbore, smenimo ovu vlast. Idemo da pobedimo opet“, poručio je Tadić.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here