Home Izbori Radulović: PIK probio rok, idemo na izbore

Radulović: PIK probio rok, idemo na izbore

90
0
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: B92

Predsednik pokreta “Dosta je bilo“ Saša Radulović izjavio je da je PIK probio rok za odgovor na žalbu tog pokreta i da to znači da je izborna lista prihvaćena.

Predsednik pokreta “Dosta je bilo“ Saša Radulović izjavio je da je PIK probio rok za odgovor na žalbu tog pokreta i da to znači da je izborna lista prihvaćena.

On je u Kažiprstu naveo da ne postoje nikakvi problemi za izbornom listom pokreta “Dosta je bilo“, već da je to pokušaj pojedinih stranaka da je eliminišu.

“Ovo je pokušaj nekih stranaka da nas eliminišu, ali idemo na izbore. Ispunili smo formu do kraja“, rekao je on za B92.

Radulović je dodao da se zalaže za promenu političke kulture.

“Moramo da govorimo o suštinskim stvarima, prestanemo sa prepucavanjima. Mi samo odgovaramo na napade. Licemerno je govoriti o smanjenju plata i penzija, kao i da će to spasiti budžet kad znamo koliko nas košta partokratija“, rekao je on.

Lider “Dosta je bilo“ rekao je da su sve optužbe na njegov račun potekle od Aleksandra Vučića koje on pušta preko “Informera“.

“Ja sam razgovarao sa njim, ali i pored toga laže. I u Fondu za razvoj je Siniša Mali uticao na određene odluke, bilk je i sakrivanja biografija određenih funkcionera. Centar korupcije u Srbiji je Aleksandar Vučić“, naglasio je Radulović.

On je za kraj dodao da postoji nekoliko razloga zbog kojih bi građani trebalo da glasaju za pokret “Dosta je bilo“ na izborima.

“Glavni razlog je partokratija, a glavna tema je ekonomija. Nas moraju da vode najbolji. Ne treba smanjivati plate i penzije. Treba uvesti red, a Vučić nema interes da to uradi“, rekao je Radulović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here