Home Izbori Palma: Branio sam Gašića, neka izgradi jednu česmu

Palma: Branio sam Gašića, neka izgradi jednu česmu

225
0
Dragan Marković Palma - Srbija izbori
Foto: B92/ Beta

Jagodina — Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma nazvao je ovu predizbornu kampanju „letak kampanjom“ i ocenio da ovako nikada nije bilo.

Jagodina — Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma nazvao je ovu predizbornu kampanju „letak kampanjom“ i ocenio da ovako nikada nije bilo.

Marković je na predizbornim skupovima u gradskim mesnim zajednicama Pivara i Vašarište rekao da aktivisti raznih stranaka nude građanima papirić i obećavaju da će da urade razne stvari i da će sa njima biti bolje.

„Protiv aktivista nemamo ništa, oni rade za dnevnice, ali nisu aktivisti kandidati za odbornike i poslanike. Vi koji se krijete iza aktivista, pokažite se i pokažite ko su kandidati za odbornike i ko će da vodi ovaj grad. Niko od nas ne ide od vrata do vrata, priča građanima da glasaju za nas, mi ne zvonima na vrata, mi zvonimo tamo gde su nam dela. Nikada nećemo to da radimo“, dodao je Marković.

On je poručio građanima Jagodine da svima koji im dođu na vrata ili telefonom traže da glasaju za njih, „kažu da će glasati, ako im ponude neki zajetin, brašno, šećer, prašak“.

„Uzmite, ali pogledajte da nije prošao rok trajanja… Mi ne dovozimo ljude iz drugih gradova kao neki i ne prikazujemo lažni sliku“, rekao je Marković i istakao da Koalicija SPS-JS „nikada neće zalouptrebljavati decu u izbornoj kampanji“.

Marković je ocenio da „nema prijateljstva na političkoj sceni“ i uzeo za primer potpredsenika SNS Bratsislava Gašića, koji je pre dve večeri boravio u Jagodini.

„Moj prijatelj Bata Gašić, branio sam ga u parlamentu, slučaj sa novinarkom B92, on to stvarno nije hteo da kaže izletelo mu, a on ovde u Jagodini kaže da smo dosadili sa česmama i fontanama, ja mu poručujem: Bato, izgradi ti samo jednu česmu, pokaži je“, rekao je Marković.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here