Home Izbori Odbijena lista “Dosta je bilo” za pokrajinske izbore

Odbijena lista “Dosta je bilo” za pokrajinske izbore

73
0
Dosta je bilo - Srbija izbori
Foto: N1/Vikipedija

Pokret „Dosta je bilo“ saopštio je da je Pokrajinska izborna komisija odbila njihov prigovor i odbacila listu tog pokreta za nastup na izborima za Skupštinu Vojvodine.

„Propust je nastao zbog slučajnosti i mogao bi da se popravi u roku kraćem od sat vremena. Uskraćena nam je mogućnost da ispravimo to i odbačena nam je lista. Borba i dalje traje“, naveo je taj pokret.

Kako se navodi u saopštenju, dve stranke su pokušale Republičkoj izbornoj komisiji da podmetnu falsifikovane potpise, ali nijednoj od njih nije onemogućeno da se pojavi kao opcija na izborima.

Saša Radulović je ocenio da vladajuća koalicija u Vojvodini pokušava da spreči njegov pokret da izađe na izbore. Doneli su sramno rešenje po kome se odbija naš prigovor, ukazao je Radulović u saopštenju i najavio da je sledeća instanca Upravni sud na kojem će Pokret „sigurno pobediti“.

„Partokratija u Vojvodini je u strahu da će izgubiti izbore od pokreta Dosta je bilo. To će im se sigurno i dogoditi“, zaključio je Radulović.

„Pokret će podneti tužbu Upravnom sudu. Očekujemo da nelegalno rešenje PIK padne u roku od 24 sata. Sigurni smo da ćemo učestvovati na pokrajinskim izborima“, ističe se u saopštenju pokreta Dosta je bilo.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here